Produkter

ETT LÄTTARE LIV MED EN GODARE SMAK

Slanka finns i välsmakande milkshakes, soppor och måltidsbarer för alla som vill förenkla och förkorta vägen till ett lättare, hälsosammare liv.

Slanka är den första VLCD-produkten (very low calorie diet) på marknaden som varken har tillsats av aspartam, gluten eller sojamjöl. Slanka uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD (livsmedel med mycket lågt energiinnehåll för viktminskning).

Slanka VLCD, milkshakes och soppor, innehåller fullvärdigt protein. Mjölkprotein innehåller alla essentiella aminosyror.


KALORI INNEHÅLL

Shakes  170 kcal
Soppor  170 kcal
Gröt      180 kcal


SMAK OCH KVALITÉ

Milkshaken har ett flertal läckra smaker med en väl balanserad sötma. Slanka VLCD, milkshakes och soppor, har ersatt det ofta använda sötningsmedlet aspartam med fruktsocker. Soppornas tuggvänliga bitar av kyckling eller grönsaker ger volym och riktig-mat-känsla.

 

RÅDGIVNING BYGGD PÅ ERFARENHET

Du kan vara trygg i din kontakt med oss. Bakom Slanka står expertis med mångårig och mångsidig erfarenhet av arbete med konsultverksamhet i överviktsfrågor och med VLCD-produkter.

Vår rådgivning och service har byggt upp en gedigen bank av kunskap, som är grunden för vår satsning på att få fram en svensk högklassig produkt och en modern, fungerande arbetsmodell för effektiv viktminskning.

Vi är till för dig – men det är du själv som bestämmer! Du ska alltså vara införstådd med att det är ditt ansvar att ta kontakt med oss när du vill ha mer stöd. Via telefon, mail eller personligt besök. På det sättet anpassar vi rådgivning och stöd till våra kunders varierande behov.

 

TILLREDNING

Blanda påsens innehåll med ca 2,5-3 dl kallt vatten i en Slanka-shaker. Skaka inte med varmt vatten (övertryck). Drick/ät inom 10 minuter. Tips: Kall milkshake – gott med is i. Varm soppa – skaka utan galler, värm i mikro till max 60°. Låt soppan dra ett par minuter innan du äter den så att grönsakerna och kycklingbitarna blir mjuka.

Slanka är mycket lättlöslig och blir god direkt i Slankas lilla shaker.

 

Källa:

1. Lindmark Månsson, H. (1999) Den svenska mejerimjölkens sammansättning 1996. Svensk Mjölk Rapport. Reg nr 4968.

2. Livsmedelsverket (2005) Svenska näringsrekommendationer.

3. Becker, W. (2000) Riksmaten 1997-98. Livsmedelsverket. Uppsala.